Klimaatcampus | Adaptatie werkt

Wie zijn wij

De partners van Klimaatcampus staan in de frontlinie van klimaatadaptatie.
Wij maken klimaatadaptatie zichtbaar, hanteerbaar en vanzelfsprekend.
Klimaatcampus is een samenwerkingsverband sinds 2016 van Platform 31, ORG-ID en Klimaatverbond Nederland.

Samen met anderen

Wij weten wat we kunnen en we kennen onze grenzen. Daarbuiten zoeken we de deskundigen waarmee we volgende stappen zetten. We maken deel uit van een krachtig netwerk van kennisinstituten, maatschappelijke organisaties en ervaringsdeskundigen in het werkveld.

Wij leren van elkaar

Wij leren elkaar kennen en kennen elkaar lerend. Welkom op de Klimaatcampus!

Onze aanpak

Maatwerk
Klimaatverandering heeft impact op alles en iedereen. Ga er maar aan staan…waar begin je? Wat is voor jou relevant? Wie en wat heb je nodig? Wat kun je doen? De antwoorden op deze vragen zijn voor iedereen verschillend. Daarom zijn onze producten en diensten op maat gemaakt. Van een algemene presentatie die overzicht geeft van de breedte van het onderwerp, tot gerichte kennisoverdracht over specifieke knelpunten en handelingsperspectieven. Van trainingen en masterclasses tot procesbegeleiding.

Bewegen, spelen, werken
Bewegend en spelend leer je beter. Dat passen we toe in de aanpak van onze workshops en trainingen. Een beetje ontregelend en dat maakt je scherp. Daarna samen werken aan de uitvoering.

Klimaatcampus is een samenwerkingsverband sinds 2016 van Platform 31, ORG-ID en Klimaatverbond Nederland. In 2017 is Tauw toegetreden tot Klimaatcampus.